Cautare

527 de rezultate pentru "simion cristea" (3.15 secunde)
Intrebata cine i-a cerut sa faca acest lucru ea a raspuns ca Ana Simion, directorul de cabinet al prefectului. Ea a recunoscut, dar a sustinut ca actiunea "nu are tenta electorala.
De altfel, constatand ca nu exista mesaje din partea celor trei sefi de institutii, gazda reuniunii, presedintele Academiei Romane, Eugen Simion, s-a multumit sa remarce:
Consilierul PSD Simion Ciorba a solicitat amanunte cu privire la obiectul de activitate, actionarii si bilanturile societatii "Carpatina Ardeleana”, insa nu a avut de la cine le primi.
Cu acest prilej, primarul Iuliu Ilyes s-a intilnit cu directorul adjunct al Directiei Finantelor, Ludovic Gergely, si cu reprezentantii RAC, Transurban si SC Apaserv, Dinu But, Simion Ivan si Ioan Leitner.
Comisia care a negociat protocolul de comasare cu UCS (ßerban Bubenek, Cornel Simion, Remus Opris, Lucian Balan) a fost mandatata sa discute cu orice alte formatiuni sau persoane care solicita negocieri in vederea comasarii cu PPCD.
Nicolae Smochina, Toader Malai, Nicolae Turcanu, Simion Dumitrescu, Petre Chioru, Mihai Andreescu, Mitrea Marcu, Alexandru Caftanachi, Iacob Doibani, Ion Corcin, Dumitru Batrancea, Nistor Cabac.
Astfel, principesa Margareta si principele Radu l-au primit la Castelul Savarsin pe regele Simion al II-lea al Bulgariei, insotit de regina Margareta, precum si pe printul Lorenz al Belgiei, insotit de printesa Astrid.
Nu este normal ca viceprimarul unui oras de categoria a III-a sa aiba salariu mai mare decat primarul unei comune de categoria I", a spus Simion Petre, primarul comunei Poiana Mare.
M-a chemat Eugen Simion, cind a fost Ziua usilor deschise la Academie. Am cantat in scoli de corectie, taranilor, studentilor, minerilor, profesorilor universitari si puscariasilor.
In rest, as dori sa multumesc pentru realizarea acestei editii si misiunii diplomatice permanente din USA - Consulatului General de la Los Angeles si Ambasadei Romaniei in USA, doamnei Florina Kendrick Roberts, actrita de succes la Hollywood, pentru ca este alaturi de mine si de Romania, domnului Doru Ilioi - Presedintele Fundatiei Bread of Life - Ministry, parintelui Constantin Alexe- Fundatia Eastern Orthodox Heritage, domnului Daniel Ganea - Director Executiv in fundatie, actor destul de apreciat de producatorii americani de film din Hollywood, domnului Adi Simion-coordonatorul site-ului Romani din Los Angeles.
CA - Ivan Angela, Ene Anca, Nicolaev Alexandru, Stefan Simion, Bontila Cristian, Brinzan Claudiu, Zoe Arama, Manea Bogdan, Mircea Ispas.
Datorita lui, dreapta a ajuns la putere printr-o frauda morala de proportie", a afirmat Constantinescu, la dezbaterea "Stanga si dreapta", organizata de Fundatia Nationala pentru ßtiinta si Arta, condusa de Eugen Simion.
In contrapondere, candidatul PD, Vasile Simion a refuzat sa ofere mita electorala, nefiind de acord cu propunerea mai marilor sai de a merge cu un tractor sa adune de prin curti gunoaiele oamenilor.
Vasile Gavrila, reprezentantul PSD, si Vasile Simion, care a reprezentat Alianta DA, si-au disputat fotoliul de primar avand, asa cum era normal, nervii intinsi la maxim.
Alaturi de el s-a aflat si prefectul Tulcei, Lucian Simion, care a adaugat ca toate evenimentele vor fi promovate si in judetul sau.
Fotoliul de edil local din Ghindaresti a fost adjudecat de Vasile Simion (PSD), cu 514 voturi, cel din comuna Vulturu de Marius Eugen Berbec (PNTCD), cu 252 de voturi, din Comana de Ion Adam (PNL), cu 636 voturi - in vreme ce fosta primarita, Antoaneta Mandrescu (PSD) a primit 430 de voturi - la Deleni, de Marian Dan (PSD), cu 851 voturi, in defavoarea fostei primarite, Anica Dan (PDL) care a obtinut 602 voturi, la Lumina de Dumitru Chiru (PSD), care a primit 2.322 voturi.
Calin Popescu Tariceanu a vizitat, miercuri, fabrica de utilaj pentru industria petroliera Confind din Campina, care a apartine, potrivit Topului 500 realizat de ziarul Adevarul, omului de afaceri Ioan Simion, candidat din partea PNL in colegiul uninominal pentru Camera Deputatilor Campina.
Daca in Consiliul de Administratie al Casei de Asigurari de Sanatate a fost ales social-democratul Simion Stefan, la ATOP au fost mai multe propuneri si, implicit, mai multi "castigatori":
000 lei, insa, pentru acest an, nu stiu cat vom primi", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Simion Nicolaev (foto), directorul ICDM "Grigore Antipa" Constanta.
Vicepresedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant, Simion Hancescu, a declarat ca in Hotararea de Guvern exista un articol care prevede acordarea indemnizatiilor compensatorii pentru a nu fi diminuate veniturile.Presedintele "Alma Mater", Anton Hadar, a declarat ca pana in luna iunie, cand trebuie simplificata Legea unica de salarizare, sindicalistii din educatie vor obtine acordarea sporului de doctorat pentru care, in prezent, se acorda indemnizatia compensatorie.
google-analytics.com